Muse

Muse |MTV Music

Nya videon! Älskar....we will be victorious!

Svärmor på besök sedan i måndags

det går verkligen bra. :)

Nu ska vi se på Idol och dricka te. Har just smällt i oss skrovmål hela familjen så kvällsfikat hoppar vi över ;)

Det skulle ju vara trevligt om lille Gustav/Max/Leon ville komma ut medans hon är här. Det skulle inte göra något alls..men han verkar trivas väldigt gott därinne...

Häpp, på med tevattnet.

Ha en fin kväll!

Det var ingen baconflunsa utan bara allergi

mot alla starka limspackelgrejer som badrumsgubbarna/killarna håller på med i stora badrummet. Nu har vi varit utan badkaret drygt en vecka. Men det har varit rätt häftigt ändå, nu i veckan tog vi en tur till kvartersgårdens bastu och relaxrum och satt där och mös ett tag och igår fick vi låna Sozis dusch. Maken slutade först kl 19 så det blev en kvällsutflykt med bilen...mysigt! Såna små happenings måste vi göra oftare!

Önskar att jag kunde vara mer positiv än jag är just nu men det är skitsvårt! Fogarna är ännu jäkligare än någonsin, kan göra nåt alls nästan...klä på sig -nope- packa diskmaskinen -nej- resa mig själv från soffan -nähä- sova som folk på natten -inte det heller-...listan kunde göras evighetslång. :( Jag har satt på mig en mask rätt så länge att det ändå går rätt ok, men det gör det inte alls. Jag är fast vår lägenhet eftersom jag inte kan gå ut och gå! Gaah!

Jag ska ta mig i kragen och ringa nån imorgon ang igångsättning i v 38 av "humanitära skäl" som det så fint heter. Vet inte vem jag ska ringa dock men de får väl slussa mig vidare. Får jag bara veta att jag blir beviljad det till ung. 1:a oktober (gravidvecka 38=fullgången grav.) så har jag ett ljus i tunneln. Håll en tumme va? Gillar inte att strida men blir det så att jag måste så gör jag det.

Puss till min söta familj som hjälper till allt vad de bara kan. Småknattarna är så duktiga och plockar och städar till och med :) Ska för familjens skull försöka göra det bästa av situationen. Puss på er. ♥

Atchoo

Neee, inte förkylning på G?!! Vaknade med halsont flera gånger inatt och sitter helt frusen nu med en tekopp framför datorn. Svinisen? Vet inte, hur vet man det? Maken har varit rätt hängig och hostig ett bra tag så anar att det kan vara den? Nåja...tur att jag lånat böcker på bibblan som jag kan läsa för att få tiden att gå.

Ha en fin dag!

Långtradarchaffisar och choklad.

Det känns verkligen att det börjar närma sig med förlossningen. Jag går in i v 36 nu. Måste bara berätta om min konstiga natt. Jag vaknade vid 3 av att det kändes konstigt i magen, fattade efter ett tag att det var sammandragningar jag kände. Halvslumrade om igen för att bara vakna 10 min senare av ännu en sammandragning..och så fortsatte det ända fram till kl 7 imorse. Mitt i all denna halvslummer lyckades jag börja drömma. Jag drömde att jag ringde förlossningen och sa att:

"Nu måste jag verkligen komma in, jag har förvärkar! Skicka en ambulans! (Peter var spårlöst försvunnen)"
De: Tyvärr har vi bara en långtradare som kan komma och hämta upp men det gör väl inget?
Jag: Nä, ok då. Skicka honom.

Varpå långtradarchaffisen svänger förbi och säger på  bred bondska att han inte kan köra mig ända fram till bb utan släpper av mig någon km innan för han har så bråttomt. Ok, tycker jag. (?) Sen när jag kommer fram till bb så ler alla sköterskor åt mig men säger att de inte har tid med mig alls för de har fullbelagt. Överallt ligger det patienter som inte har något som helst med födande att göra...
Jag vaknar kallsvettig och helt slut efter att ha sovit helkasst halva natten. Förmiddagen var likadan, massa sammandragningar och jag känner mig skum i huvudet.

Manad på av drömmen och alla känningar drog jag och maken nyss iväg och handlade det allra sista till bb-väskan, som bebismössa, resekit med duschcreme och shampoo och bebissockar. Och choklad ♥ såklart. Det måste man ha när man föder.

 

Bara att hålla en tumme för att slippa åka Spendrupslastbil in


Jag kollar runt på höstkläder i brist på sysselsättning

Har redan inhandlat litegrann från H&M och hittade till min förvåning en fin svart kofta samt färgglad sjal med fransar och en petrolfärgad bastiscka med trekvartsärm på KappAhl. De hade fö mycket som var fint! :-O

Letar vinterjacka i god tid som vanligt eftersom de har en tendens att sälja slut fort. Denna heter Liv!Oj vad roligt att få ha sina vanliga kläder snart igen och slippa traska runt i samma plagg hela tiden; leggings, långa linnen, kofta och foträta skor. Jädrar i min låda om jag inte slår till på ett par höga skor också! Har man som jag varit i stort handikappad i flera månader är det på sin plats med lite glamour. Sådeså!


De här gillar jag:

 

De här gillar maken: *tycker de ser lite *piip* ut jag*RSS 2.0