Hjärtljud

Idag hos barnmorskan fick jag för första gången höra lill*ns hjärtljud! Det var bökigt att hitta åt för bebben bökade på därinne och ville inte alls ligga stilla. :) Allt såg bra ut förutom järnet som var rekordlågt, inget konstigt alls, ska knapra Niferex för att få upp det till vanliga 145 igen.
Jag fick mig en ordentlig pratstund också med min bm...om saker som inte är rosenskimrande eller särskilt roliga men nödvändiga ändå att prata om. Så nu är jag inbokad hos kuratorn fram till födseln, sen väljer jag själv hur jag vill gå vidare med samtalshjälpen. För att inte säga så mycket så handlar det om gamla tråkigheter som fortfarande ligger och gror. Det kändes skönt efter vi pratat. Det jag kommit fram till är att det viktigaste av allt är att ta ansvar för sitt eget välmående så man kan vara så närande människa som möjligt för andra. Och om det så behövs 30 år av terapi så är det ju värt det. Livet fortgår under tiden. Och det är fortfarande samma jag, om än lite förbättrad ;) Det är helt ok.

I helgen ska vi gå med knattarna på stan och inhandla babykläder. Allt som får oss att förstå omställningen är bra! W & F är peppade till tusen. 

Den här låten hjälper mig alltid. Supertalang!Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0