Nu har vi landat i alla rutiner

barnen stortrivs på dagis/förskoleklass! Jag kan inte annat än sträcka på mig när jag ser hur gott de mår och hur bra de funkar ihop med de andra barnen. Filip har redan fått två nya bästisar och William sa igår vid kvällsfikat:

"Mamma, jag trivs verkligen med allt. Jättetrivs." Och så ett jätteleende på det. Så ärligt och så fint.

Peters nya jobbtider är också en stor fördel för hela familjen. Han får vara med med barnen och vi hinner göra en massa på dagarna, samt att barnen inte behöver gå så långa dagar.

Jag har nyss gått in i vecka 34. Det känns. Jag måste sova mycket mera, tog mig en tupplur mitt på dagen i ca 1 timme men skulle kunna sova ännu mera. Jag har små projekt varje dag, som tvättdag, sygardinerdag, städdag osv. För det är stört omöjligt att klämma in en massa aktiviteter på en och samma dag. Fogarna är litelite bättre men det beror nog på att bebisen sjunkit ner i bäckenet. Jag väntar på att värkarna drar igång nångång om 3-4 veckor, så känns det i kroppen.

Jag har varit lite rädd för att värdena ska börja spöka med mig och jag ska bli inlagd som förra gångerna men jag ska inte oroa mig i onödan. Det ligger och gnager i bakhuvudet likförbaskat....men sker det så sker det. Jag känner mig starkare mentalt denna gången också.

Det kommer att bli en bra höst det här.

cup-of-tea.jpg cup of tea image by maeismyname

Inga volangkjolar i sikte!

Det blir som bekant en liten pojke. Med massa hår på huvudet och med en lätt blygsel för att visa upp sina mest privata delar ;)

Häftigt!

Bara till att behålla killarnas urväxta kläder och saker.

 Triss i hårbollar snart

Könsultraljud ikväll!!

Hjälp vad spännande och roligt! Jag kommer att få fnatt om det är en tjej och köpa en massa volangkjolar. Jag lovade mig själv att jag aldrig skulle bli sån...men jag vet inte om jag kan hålla mig.

De gör en viktuppskattning också läste jag. *spännande det med!* Får se om det är en stor klump som jag tror att det är eller en liten skit.

Idag ska jag göra lite nytta här hemma, städningen har blivit bortprioriterad. Och så håller jag såklart en tumme för min bror som är på intervju här i Umeå idag! Wee.

Jag spricker

eller nä, kanske ändå inte. Men det känns så. Magen stramar så hemskt och det gör ont i ligamenten på sidorna...ljuva sista veckor på graviditeten. Jag föder ju tidigare varje gång så jag räknar med att få i v 38 även denna gång. UL-tiden stämmer icket på mig vilket betyder att enligt min rätta beräkning så är det 6 veckor kvar. Wow alltså. Det är rätt häftigt! Ett annat tydligt tecken på att jag föder tidigare är att lillskiten är ruckbar med huvudet nedåt. Kring 1 oktober får ni tänka på mig för då ligger jag mest troligt på förlossningen och är hög av lustgasen :P

I helgen tar vi det bara lugnt. Vi har haft en hektisk vecka med två inskolningar och diverse möten och kontroll hos min ubergulliga barnmorska. Barnen har skött sig exemplariskt! Jag är så stolt över att de är två så trygga små individer som är självsäkra. Det värmer så gott!

Barnens farmor och farfar är här nu på besök från Luleå. De åker imorgon eftermiddag så det blir ett kort men intensivt möte. Häpp, nu är det kaffedags :)

Jag är så trött numera på kvällarna så jag lär väl somna i soffan som vanligt vid elvatiden....partyanimal ;D

Ha en skön lördag!Har fått en ny hobby!

Photoshop! Så himla kul! Några av mina bilder som jag påtat på med. Nöjd, men det finns enormt mkt att lära.

 
Den här skickade jag till en fotofirma, ska bli en stor matt affisch. Man kunde lägga till text längst ner och jag la till: "Be the change that you want to see in the world". Gillar det.

 
Filip

 
Moi

Gud så dålig jag är på att uppdatera! Skärpning utlovas...

Jag hittade en kul grej på en sida och sjävklart måste jag testa:


Here We Go!

1. Ta fram din mobil.
2. Gå till inkorgen!
3. Svara på frågorna nedan genom att skriva första meningen i sms:en.
Fråga 1 besvaras alltså med första meningen i första sms:et,
fråga 2 med första meningen i andra sms:et o.s.v.

Här kommer mina svar:

1. Vad skulle du säga om din partner var otrogen?
Ja, jag är himla nöjd!

2. Vad säger du alltid till din bästa kompis?
Nu åker jag :-)

3. Vad är det första du säger när din kompis blivit påkörd av en buss?
Loggar in senare...

4. Vad är det värsta du skulle kunna säga åt din fiende?
Hej! Det går fint...inga känningar ännu.

5. Vad skulle du skrika om du vann en miljon?
Påminnelse!!! Ditt paket från Dinsko ligger hos ICA.

6. Vilka ord skulle du säga till gud om du träffade honom?
Okej, men det är billigare där?

7. Vad vill du höra mest av allt?
Nu får du förtur på KappAhls rea.

8. Vad kommer bli dina sista ord i livet?
Tack, är lite mosig av mig.


9. Vad säger du till en nära vän som fått en dödlig sjukdom?
Vår smak är exceptionell ;)


10. Med vilken replik vill du bli uppraggad?
Hej, åh jag vill verkligen bli slingad! :-)

Haaaah!!

RSS 2.0